Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 

Magyar Kúria maakt deel uit van een internationaale groep.

Alle hier gepresenteerde vastgoederen worden in de naam van en op rekening van Kuria Magyar Real Estate Limited aangeboden. Kuria Magyar Real Estate Limited is geregistreerd bij Companies House in England & Wales onder nummer 12179978. De belangrijkste activiteit van de vennootschap is makelaar vastgoed. De maatschappij wordt wettelijk vertegenwoordigd door haar directeur Stefan Wiemann.

Alle hier gepresenteerde bouwdiensten worden in de naam van en op rekening van Magyar Kuria Building Services Limited aangeboden. Magyar Kuria Building Services Limited is geregistreerd bij Companies House in England & Wales onder nummer 12179302. De belangrijkste activiteit van de vennootschap is bouwnijverheid. De maatschappij wordt wettelijk vertegenwoordigd door haar directeur Stefan Wiemann. De voorgeschreven vergunning ter uitvoering van bouwwerkzaamheden in Hongarije werd onder registratienummer 34A45853 van de hiermee belastte MKIK afgegeven . 

U kunt ons als volgt bereiken:


Magyar Kuria Real Estate Limited und
Magyar Kuria Building Services Limited
Ons contactadres in Várong:
Magyar Kúria Kft
 

Riverside Building 605 XQ7
Várong
Taylorson St South Fő utca 26
Salford 7214
M5 3FN Hongarije
Vereinigtes Königreich  
   
Telefoon  Telefoon 
internationaal 0044 20 3129 4704 internationaal 0036 30 58 22 360
in het Verenigde Koninkrijk 020 3129 4704 in Hongarije 06 30 58 22 360
   
E-Mail
directeur Stefan Wiemann
klantendienst klantendienst
webmaster webmaster
 
 
 
 
 
Magyar Kúria met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.