Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
 

Hoezo zou men bij de Magyar Kúria een huis willen kopen?

Het kopen van vastgoed is een kwestie van vertrouwen, kwalificatie en uiteraard ook keuze. Elk bedrijf zal nu zeggen dat men juist dat ene eigen bedrijf kan vertrouwen. Elke zaak vindt zichzelf natuurlijk de beste van alle. Deze uitspraken kunnen wij hier herhalen, maar wij vinden dat herhaling van deze alom bekende reclamespreuken geen enkele toegevoegde waarde heeft. Wij noemen u in plaats hiervan een reeks van feiten, die u kunt vergelijken. Er zijn vele serieuze bedrijven aan de markt, die de noodzakelijke opleidingen en voorgeschreven vergunning als hebben, zoals wij natuurlijk ook. Dat wij hier een punt noemen ook betekend niet, dat andere bedrijven niet zo werken, maar door het ontbreken van landelijke regels handelen niet alle bedrijven op eenzelfde wijze. Voor elke punt zijn ons echter bedrijven bekend die anders werken! Het is dus aan de consument goede en slechte aanbieder te scheiden en onder de bonafide bedrijven die uit te zoeken die bij hem past.

Alle bezichtigingen en informerende gesprekken zijn principieel gratis. Eerst bij aankoop van een huis uit ons bestand moet u iets betalen.
Als u een of meerder objecten wilt bezichtigen kunt u met onze hulp een kamer of een vakantiehuis reserveren. 
Alle bestaande huizen in ons aanbod zijn op hun kwaliteit gekeurd en de eventueel aanwezige mankementen zijn in kaart gebracht.
Alle prijzen die wij noemen zijn inclusiefprijzen.
Bij aankoop van een huis of grondstuk zijn de volgende leveringen incl. alle kosten in de verscheidene servicepakketten inbegrepen*:
bullet Levering van alle eigendomsrechten aan huis en grondstuk
bullet Controle van het kadaster
bullet Transportakte
bullet Aanvraag van gemeentelijke toestemming
bullet Aanvraag van de vergunning tot aankoop (mits nodig)
bullet Wijzigingen van het kadaster
bullet Verzekeringspremies voor opstal en inboedel voor één jaar (natuurlijk niet bij onbebouwde percelen)
bullet Bemiddeling of wijziging van de contracten met de leverancier van elektriciteit (exclusiefeventuele aansluitkosten)
bullet Bemiddeling of wijziging van de contracten met het waterleidingsbedrijf (exclusiefeventuele aansluitkosten)
bullet Bemiddeling of wijziging van contracten met de leverancier van gas (exclusiefeventuele aansluitkosten)
bullet Bemiddeling of wijziging van contracten met de telefoonmaatschappij (exclusief eventuele aansluitkosten)
bullet Beveiliging van een huis door mechanische beveiliging van ingangen en inbouw van een alarminstallatie
bullet Niet inbegrepen is de overdrachtbelasting, die int de Hongaarse staat zelf, ook vanuit het buitenland.
bullet Bij nieuwbouw van een huis zijn de volgende leveringen incl. alle kosten inbegrepen: **
bullet Wij zoeken samen met u naar een bij uw wensen passende architect
bullet Vertaling van alle belangrijke documenten
bullet Documentatie tijdens uitvoering van het complete project in afbeeldingen en beschrijvingen
bullet Bemiddeling bij eventuele geschillen met de architect of de Hongaarse staat
bullet Bemiddeling of wijziging van de contracten met de leverancier van elektriciteit (exclusief eventuele aansluitkosten) (exclusief eventuele aansluitkosten)
bullet Bemiddeling of wijziging van de contracten met het waterleidingsbedrijf (exclusief eventuele aansluitkosten) 
bullet Bemiddeling of wijziging van contracten met de leverancier van gas (exclusief eventuele aansluitkosten) 
bullet Bemiddeling of wijziging van contracten met de telefoonmaatschappij (exclusief eventuele aansluitkosten)
bullet Alle afspraken met u worden schriftelijk vastgelegd, zo valt later nooit te twisten over beloftes.
bullet U ontvangt regelmatig informatie, algemene onderwerpen worden op onze website en in de nieuwsbrieven behandeld; verandering m.b.t. uw eigen huis worden gerapporteerd en zo ver mogelijk gevisualiseerd (tekeningen, foto's van bouwactiviteiten e.d.)
bullet Heeft u niets gevonden? Dan zoeken wij voor u. Uw wensen kunt u hier inzenden.
bullet Voor beheer van uw tweede huis zijn wij staan wij ook beschikbaar. Van tuinonderhoud over verhuurfaciliteiten tot aan marketing en werving van personeel staan wij tot uw beschikking. Omdat wij ook hier maatwerk leveren zoeken wij voor elke vraag de passende oplossing.
bullet Heeft u vragen? Dan mail deze aan klantendienst. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Bij vragen die intensieve recherche vragen kan het enkele dagen duren voordat u antwoord ontvangt.

* de servicepakketten staan ter keuze, de inhoud varieert en de hier genoemde prestaties zijn onderdeel van het Rondom Zorgloos Pakket.

** de concrete calculatie van de bouwkosten worden tot goedkeuring van de plannen geschat d.m.v. de gemiddelde bouwkosten. 


    
 
 
 
 
Magyar Kúria met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.