Bij ons vindt u momenteel bestaande huizen vanaf

€ *

of bouw het huis van uw dromen al vanaf

€ *

* deze prijzen zijn geen zetfouten, maar de actuele prijzen van het goedkoopste huis uit ons programma, omgerekend in Euro's en al inclusief courtage -zó goedkoop kan Hongarije zijn!

 

 

 

 

Momenteel presenteren wij 49 objecten online

Magyar Kúria betekend Hongaars landgoed. En precies hiertoe willen wij u toegang verlenen, uw eigen kasteeltje voor uw droomvakantie - wees het op tijd in een vakantiehuis, een degelijk pension of een comfortabel hotel - wees het duurzaam in uw eigen huis.

Wij zijn een veelzijdige dienstverlenende onderneming rondom het thema reizen, toerisme en tweede huizen en daarmee ook uw betrouwbare partner voor aankoop van vastgoed en alle soorten van investeringen. Hierbij verlenen wij een service, waar wij u niet slechts adviseren bij de aankoop van een huis, maar u over het geheel traject van de eerste interesse tot aan de koopakte en ook in de verdere toekomst terzijde staan. 

Uiteraard worden alle juridische diensten voor u door onafhankelijke juristen verricht en nooit door medewerkers van ons kantoor. Al de mogelijke schijn van een verstrengeling van belangen willen wij zo vermijden. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij desgewenst altijd uw vertegenwoordiger ter plaatse blijven, ook voor alle vastgoedtransacties en andere juridische vraagstukken.

In de regio zuidelijk Balatonmeer tot aan Pécs zijn wij gespecialiseerd. Ons werkgebied bevat dus naast de toeristenstreek aan het Balatonmeer ook tal van badplaatsen met geneeskrachtige, thermale bronnen en vakantiecentra. En juist dat gebied wordt nu voor de dorpstoerisme ontsloten.

Hongarije, dat is niet slechts Boedapest of het Balatonmeer. Hongarije, dat zijn ook de zachte heuvels van Somogy en Tolna, dat zijn de vele ooievaren en het dorpsleven buiten de toeristische plaatsen.

Hier is gastvrijheid nog steeds heel belangrijk. De buitenlandse bezoeker een gastvrij onthaal te bereiden is voor ieder Hongaar een belangrijk goed.

Wij wensen dat u zich in Hongarije thuis voelt of beter zelf deze streek als uw toekomstig thuis bekijkt. Juist in deze schitterende regio ontmoeten elkaar natuur, gezondheid, rust en ontspanning, welbehagen en niet op de laatste plaats nog steeds betaalbare prijzen zoals maar zelden in Europa.

Reik ons uw hand voor een kennismaking en de belevingvan dit heerlijke natuurregio in het hart van Europa, die het gehele jaar voor u geopend heeft: